OUR STORY

Na jarenlang te werken in de mode, werd het tijd voor de volgende stap. Mijn eigen winkel! En aangezien ik zelf 80% online bestel was de keuze voor een online winkel snel gemaakt. Na een lang proces van meer dan een jaar, is dit het geworden. Zoetemint.

Met Zoetemint hoop ik mensen blij te maken met ‘nieuwe favoriete kledingstukken’ en jezelf vooral goed te voelen. Ik zocht altijd hopeloos naar bepaalde items en die breng ik hier samen. Elk seizoen opnieuw. En die kleding is vanaf 8 december 2017 ook te vinden in onze winkel in Wageningen, Hoogstraat 22a. Ik vind het belangrijk dat je de kleding ook kan voelen en passen en natuurlijk vind ik het ook erg gezellig om je te zien in onze winkel. Maar natuurlijk blijft ons motto: WE LOVE 24/7 SHOPPING!

WHO

WE ARE

Wij zijn mensen met een frisse kijk op mode. Zeker van trends houden, maar ook van tijdloze items. Die kwaliteit bovenaan hebben staan en open staan voor allerlei ideeën. Vanuit het team, maar ook van jou!
Wij willen net dat verschil maken, wij willen die artikelen die je elke keer maar niet kan vinden.
En wij houden vooral van 24/7 shopping!

Onze missie is om mensen blij te maken met ‘nieuwe favoriete kledingstukken’ in hun kast. Want, zoals wij het noemen ‘favo-fashion’, zijn niet voor niets je favoriet! Dat zijn items die hangen niet in de kast, die draag je het liefst elke dag. Dat is ook de reden dat wij hoge eisen stellen aan de kwaliteit van de items in onze shop.
Wij gaan regelmatig op inkoop in diverse modesteden. En blijven uiteraard altijd op de hoogte van de laatste trends, zodat jij hier altijd de nieuwste stijl kleding kan vinden. Maar toch vinden wij het ook een uitdaging om mooie tijdloze items te scoren.

Heb jij eerder als ons een bepaalde trend gespot en wil jij deze terug vinden op Zoetemint? Aarzel niet en laat het ons weten via het mail of de app!

Het gezegde ‘klant is koning’ is cliché maar zeker niet minder waar. Ondanks dat wij online werken en elkaar helaas niet in het echt zien, streven wij ernaar om jou de beste service te geven. Dit betekend: mooie kwaliteit kleding, schoenen en accessoires. Netjes verpakt en snel verzonden. Verwacht je toch nog iets extra’s? Laat het ons weten via mail of app!